A. Stančiko padėkos darbštiems Rokiškio rajono ūkininkams

Lapkričio 4 d. Rokiškio rajono ūkininkai, jų verslo partneriai, svečiai ir šventės rėmėjai rinkosi į tradicinę žemdirbių šventę, kurios metu buvo paskelbti ir apdovanoti ūkininkai dalyvavę konkurse „Metų ūkis 2016″. Rokiškio rajono konkurso nugalėtojais paskelbti keturi ūkiai užėmę pirmąsias vietas atskirose kategorijose: ūkininkų dirbančių iki 100 ha žemės grupėje pirmoji vieta atiteko Alės ir Valdo Deksnių gyvulininkystės ūkiui, ūkininkų dirbančių daugiau nei 100 ha žemės grupėje pirmoji vieta atiteko Danguolės ir  Hendriko Piskarskų augalininkystės ūkiui, jaunųjų ūkininkų grupėje – pirmoji vieta Roberto Strumskio augalininkystės ūkiui, ūkininkų, ūkininkaujančių ekologiškai grupėje – pirmoji vieta atiteko  Ramunės ir Egdūno Obelinskų augalininkystės ekologiniam ūkiui.

Šventės metu buvo pagerbtas ir ilgametis Rokiškio rajono  ūkininkų sąjungos pirmininkas bei nepailstantis kovotojas už ūkininkų gerovę – Vytautas Šlikas. Vytautui Šlikui atsistoję plojo pilna salė susirinkusiųjų į šventę ir dėkojo už sąžiningą ir pasiaukojantį darbą žemdirbių labui.

Ūkininkai, atvykę į šventę, sulaukė daugybės linkėjimų, sveikinimų ir Rokiškio rajono mero Antano Vagonio pagarbių priklaupimų už ūkininkų triūsą.

Šventę vedusi aktorė Kristina Kazlauskaitė, kuri renginio metu buvo Zita iš Mažeikių, negalėjo atsigrožėti tokiais šauniais ūkininkais, o ypatingai jaunuoliais, kurie tokie šaunūs, gražūs, protingi ir pasirinkę sunkų, bet garbingą darbą kaime.

Žemės ūkio rūmų pirmininko Andriejaus Stančiko padėkas geriausiems rajono ūkininkams įteikė Rokiškio rajono Savivaldos organizatorė Lina Meilutė – Datkūnienė.

[Best_Wordpress_Gallery id=”73″ gal_title=”2016_11_4_1″]