Širvintiškių atokvėpio popietė

2017 m. gruodžio 21 d. popietę, Širvintų rajono žemdirbiai susirinko praleisti laisvalaikį drauge, pasidžiaugti pasiekimais, pasidalinti patirtimi ir sunkumais.
Popietę ūkininkams organizavo Žemės ūkio rūmų Savivaldos organizatorė Karolina Valaišienė. „Širvintų rajone registruota gerokai per 2 tūkst. žemės ūkio valdų. Pastoviai gaunu paklausimų įvairiausiais žemdirbiams rūpimais klausimais: dėl nederlingų žemių žemėlapio, dėl projektų ir paramos smulkiems ūkiams, dėl mokymų ir kursų jauniesiems ūkininkams ir pan. Kiek įmanydama stengiuosi suteikti informaciją ūkininkams ir kaimo gyventojams, taip pat ateinančiais metais numatome organizuoti seminarus, mokymus, lauko dienas. Pastebėjusi ūkininkų pageidavimą ne tik dirbti ir mokytis, bet ir praleisti laisvalaikį drauge – ėmiausi organizuoti ir šią laisalaikio popietę“ – pasakoja Karolina Valaišienė.
Širvintų ūkininkus sveikino Žemės ūkio rūmų l.e.p. pirmininkas Sigitas Dimaitis, o pasižymėjusiems žemdirbių savivaldos veikloje – Lilijai Serekpajevienei, Leonui Rutkauskui ir Rimantui Darvydui įteikė padėkas.

Na ir žinoma, kokia gi būtų laisvalaikio popietė be muzikos, vaišių ir linksmybių. Na, o kad šventinis laikotarpis kupinas paslapčių, įdomybių ir stebuklų, įsitikino visi popietės dalyviai, su didžiausiu susidomėjimu stebėję iliuzionisto iš Kauno Nichol Kin pasirodymą.

Nuotraukoje: Širvintų rajono ūkininkai Kristina ir Arūnas Martinėliai.